Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořád máme pocit, že jí je pětatřicet, ale za rok touhle dobou už bude mít herečka Miluše Bittnerová (46) po oslavě čtyřicetin. Ve tváři má ale česká Marilyn pleť hladkou jako holčička. Protože jsme se setkali na prezentaci nového obličejového séra, tak jsme si na toto téma popovídali.

"Já se pořád něčím mažu. Ale nezapomínám ani na vitamíny. A nikdy se nezapomenu odlíčit, i když přijdu z mejdanu anebo přijedu ze zájezdu v šest hodin ráno, a pak se napatlám nějakým retinolovým sérem nebo si dám masku a všechny možné krémy. Chodím samozřejmě na kosmetiku a jednou za půl roku taky na plazmu, to vám vezmou krev, vyselektují z toho plazmu a vpichují do vrásek. Povzbuzuje se tím tvorba kolagenu a stárnete malinko pomaleji," vypočítala, co všechno pro svoji pokožku dělá, Miluška.

Jinak prý ale zářným příkladem péče o sebe není. "Jsem hrozná, vím, že dělám špatně, ale potřebuju mít každý den horkou vanu. Ale pak zase hodně mažu. A jeden krém mi nestačí. Mám speciální krém na nohy, na stehna, další na dekolt. A neměly by se smíchávat. To ale může pochopit jenom žena, chlap by to bral jako totální malichernost a hloupost," vyprávěla a nás zajímalo, jak dlouho jí koupelnový rituál trvá.

"Vzhledem k tomu, že jsem zbrkle rychlá a všechno dělám na poslední chvíli, tak jenom pět až sedm minut. Tedy v té vaně ležím déle, protože tam čtu knihy anebo se učím scénáře. A pak úplně svraštělá do sebe vklepávám ten krém, včetně toho obličeje. Ale ve vaně už se odlíčím," odpověděla.

"Určitě si každá žena v mém věku vzpomene, že když jsme v sedmnácti jely někam na chatu, naše kosmetická taštička obsahovala kartáček na zuby a mýdlo. Pastu mívali kamarádi. Teď to tedy jede. Ale naučila jsem se používat miniaturky, a občas dělám takové ošklivé věci, že přelévám z lahvičky do lahvičky, a protože nejsem trpělivá, tak mi to různě vytéká, tak mám velkou spotřebu. Ale mám spoustu miniaturních krémíčků, vodiček, a tak nevypadám trapně. Protože kdybych měla mít s sebou na zájezd nebo víkend všechno, co používám, tak povezu plný kufr kosmetiky," smála se.

Ale co Miluška udělá, když by třeba na večírku u někoho přespala? "Tak tohle úplně nesnáším a nedělám to, od jistého věku, myslím, že od třiadvaceti. Pálí mě oči, když si neodlíčím řasenku, to pak nerozlepím oko. Do toho nemám s sebou čisté prádlo," prozradila. Sexuální život jí to ale prý neblokuje. "Myslím, že společná snídaně není v určitých fázích vztahu úplně nutná. Návštěva musí vědět, kdy má odejít," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám