Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Bittnerová (46) sice už v prvním kole vypadla ze StarDance, ale diváci ji na televizních obrazovkách mají možnost vídat i nadále.

V primáckém seriálu Ohnivý kuře se totiž předvedla v hodně pikantní scéně, ve které vynikly její bujné přednosti. Miluška si zahrála žhavou svůdnici se záluskem na Michala Suchánka, jenž v seriálu ztvárňuje hospodského Jardu Slepičku.

Ten se pokusí hospodu oživit o pivní lázně, nečeká však, že sklidí takový ohlas zrovna u tak vyvinuté a neodbytné dámy, jakou je Bittnerová. Ta se neváhá svléknout do prádla, ponořit do pivní lázně a nepokrytě balit svého vyvoleného.

V jednu chvíli nebohého Suchánka poprosí o masáž a nechá si od něj osahávat svou hrudníčkovou výbavičku. Nesmělý hospodský je ženatý a protestuje, Bittnerová je však opravdu velmi neodbytná. Více uvidíte ve vtipné videoukázce.

Herečka se ve skutečnosti nekoupala v pivu. „Při natáčení pivo v lázni nebylo, byla tam teploučká voda, čímž děkuju rekvizitářům, že mě takhle rozmazlovali a teplou vodu stále dolévali,“ nechala se slyšet Bittnerová, jež s koupáním v pivě moc zkušeností nemá.

„Pravidelně chodím na kosmetiku a na vlasy. Masáže a lázně si dopřávám převážně doma. Miluju horkou vanu s olejem a pěnou. V pivní lázni jsem nikdy nebyla, ale možná bych to měla někdy zkusit,“ připustila herečka.

Reklama

Další články

Načítám