Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když herečka Miluše Bittnerová (46) vypadla ve StarDance jako první, s tancem rozhodně skončit nehodlá. "Je to srandovní, protože jsem si nikdy nemyslela, že bych někdy mohla tančit za peníze, že by to někdo chtěl," svěřila Super.cz herečka.

"Ale už během neděle poté, co jsme vypadli, i když to bude znít hrozně vychloubačně, jsme byli zaplaveni hrozným počtem nabídek na předtančení," řekla nám Miluška. "I ty tance, které jsme měli nacvičené a nestihli jsme je v rámci StarDance předvést, dáme ven, a budeme s nimi jezdit a budeme předtancovávat plesy. Často je to spojené i s tím, že já to tam odmoderuju, tak už bych mohla pomalu začít zpívat, abych obsáhla celý program. Já víc vydělám a pořadatelé na druhou stranu ušetří za cesťáky," smála se, když jsme si povídali na představení nové kolekce obuvi.

Tréninky tak sice Bittnerové skončily, ale pouze na čas. "S Michalem Necpálem jsme si řekli, že si dáme dva týdny oraz. Ale pak bude potřeba ještě dotrénovat, aby naše vystoupení byla perfektní a byla to ještě malinko větší show, než je povolená ve StarDance," doplnila Miluška, která vypadnutím ze soutěže jen získala. Nemusí se stresovat, a navíc má kšefty. "Mrzelo mě to hlavně kvůli Michalovi. Ale na druhou stranu si lidi vždycky pamatují, kdo vypadl první," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám