Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce nastaveném trendu sázek ve StarDance ohledně postupů do dalších kol budou soutěžící, zdá se, pokračovat i letos. Konkrétně do sedmého kola by se rádi dostali Miluše Bittnerová (46) a Michal Necpál, takže přišli s následující nabídkou: Pokud do zmíněného kola postoupí, oba si vlasy nabarví odstínem, který určí diváci pořadu.

Michal je zatím barvením vlasů nepolíbený a Miluška neměnila odstín dobrých dvacet let. A po změně ani netouží, zato postoupit do sedmého kola ano. „Jako my bychom to neměnili, ale říkali jsme si, že když se nám podaří dostat se do sedmého kola, tak v tom sedmém kole si obarvíme vlasy na barvu, kterou vy vyberete,“ říká ve videu Michal a Miluše doplňuje: „Bude jenom na vás, jakou barvu vlasů nám určíte, takže jsme fakt zvědaví.“ Tak uvidíme, zda taneční pár diváky svými výkony přesvědčí, že si postup do sedmičky zaslouží...

To je úkol i pro další pár - Janu Plodkovou a Michala Padevěta, kteří se v případě postupu naučí skákat na koně jako indiáni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám