Hlavní obsah
Článek

Martina Formanová (45) si postěžovala na svého manžela, oscarového režiséra Miloše Formana (79). "Má úplně obrácený životní rytmus. V noci je vzhůru a probouzí se až pozdě odpoledne," řekla Super.cz. Když se měla už ve čtyři odpoledne křtít audiovizuální podoba jejího prvního románu Skladatelka voňavého prádla, tak se bála, aby se manžel probudil. "Chtěla bych Milošovi poděkovat, že vstal už v půl třetí," prohlásila s lehkou dávkou ironie do mikrofonu.

Miloš Forman s manželkou přiletěli do Prahy ze Spojených států jen na týden. A to bez dětí. "Kluci mají školu, nechtěli jsme je z ní vytrhovat," prozradila Martina. "Během týdne stejně musím zvládnout několik rozhovorů, autogramiádu a také se chceme sejít s přáteli," dodala. Vzhledem k biorytmu, jímž se řídí její muž, se ale mohou s kamarády potkávat jen večer. "A časovým posunem to opravdu není," krčila rameny Martina. Jako první v Praze absolvovali večeři v luxusní pražské restauraci Aromi s jejím bývalým partnerem Karlem Gottem a jeho ženou Ivanou.

"Všechny velké emoce jsou už jen vzpomínkou. Jsem ráda, že jsme s Karlem zůstali přátelé a rozumí si také naši současní partneři. Když Gottovi přiletí do Ameriky, vždy se sejdeme.Když jsme my v Praze, je to to samé," uvedla Formanová. "Ivanka na Martinu rozhodně nežárlí," doplnil Karel Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám