Hlavní obsah
Článek

Herečka Milla Jovovich (48) je vůči svým fanouškům velmi sdílná. O těhotenství se dlouze rozepisovala na sociálních sítích, a dokonce den před termínem požádala, ať na ni myslí. „Zítra mám termín, tak se připravuji do nemocnice. Je to vtipné, protože jsem si myslela, že se třetím dítětem to bude pohoda, ale popravdě jsem fakt nervózní, když vím, co mě čeká. Každopádně doufám, že příští post bude už fotka naší malé holčičky! Přejte mi štěstí,“ napsala v neděli.

O několik hodin později se na Instagramu skutečně objevila fotka nově pětičlenné rodiny, Millu ale v jejím zveřejnění předběhla dcera Ever. „Máme miminko! Vítej na světě, sestřičko Osian! Milujeme tě!!!“ napsala k fotce. A dodala, že jméno sestry se vyslovuje O-shun.

Kromě dvanáctileté Ever a novorozené Osian má Jovovich s manželem, režisérem Paulem W. S. Andersonem, ještě čtyřletou Dashiel.

Loni herečka svěřila, že „asi před dvěma lety“ musela podstoupit urgentní potrat, když během natáčení filmu začala ve čtvrtém měsíci rodit. „Byla to jedna z nejhorších věcí, které jsem kdy prožila. Dodnes z toho mám noční můry,“ uvedla tehdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám