Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S druhým potomkem si dala herečka Milla Jovovich (48) celkem na čas, a tak se dalo očekávat, že shazování těhotenských kil pro ni bude náročnější, než v roce 2007, kdy porodila dceru Ever Gabo. Jenže kráska z Návratu do Modré laguny, Pátého elementu, Johanky z Arku či Resident Evilu všem vytřela zrak. Ve čtyřiceti se vrátila na původní váhu za necelého půl roku od porodu a dnes, více než rok od narození druhé dcery Dashiel Edan má navíc postavu i senzačně zpevněnou.

Poté, co minulý týden strávila s manželem Paulem W. S. Andersonem polopracovně v Cannes, se společně vydali se do Mexika, které je jejich oblíbenou prázdninovou destinací. Jednapadesátiletý anglický filmový režisér, producent a scénárista Anderson, který svou ženu poznal během natáčení prvního dílu Resident Evilu v roce 2002, jsou pořád jako čerstvě zamilovaní. Paul navíc ze své slavné manželky nemohl spustit oči a když se společně koupali v bazénu, zasypával ji polibky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám