Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Malá Dashiel je na světě teprve pár týdnů, ale její maminka Milla Jovovich (48) z ní už díky fotkám na sociální síti stačila udělat hvězdičku. Je zcela evidentní, že ji porodila herečka, která má bohaté zkušenosti s modelingem.

Filmová Johanka z Arku se 1. dubna stala dvojnásobnou maminkou a od prvního okamžiku ze své druhorozené dcerky udělala internetovou celebritku. Hereččini fanoušci ji tak mohli sledovat už na lůžku v porodnici. Dashiel se pózování očividně nebrání, a maminka jí tak už od prvních chvil pořizuje bohaté portfolio fotek.

Rodačka z ukrajinského Kyjeva s rodiči už v pěti letech emigrovala do Velké Británie a následně do USA, kde se stala filmovou hvězdou, ale stále ctí tradice svých předků. Dashiel se tak dočkala křtu v pravoslavném kostele, kde vznikly krásné fotky, jimiž se Milla samozřejmě nezapomněla pochlubit na internetu.

„Když mluvíme rusky, říkáme jí Dasha, takže její patronkou je sv. Darja. Je úžasné, že se narodila v den, kdy si sv. Darju připomínáme,“ tvrdí Milla Jovovich, která musela v kostele své vlasy zahalit šátkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám