Hlavní obsah
Článek

S průsvitnými šaty je to většinou dost ošidné. Buď se trefíte do vkusu pozorovatelů, nebo nikoliv. Obzvlášť pokud si pod ně nevezmete spodní prádlo, může být takový model vyhodnocen jako vulgární. Ne každému jsou zkrátka prosvítající bradavky po chuti, i když jiní, liberálnější jedinci, je zase hodnotí jako velmi sexy.

Slavné dámy chtějí povětšinou hlavně provokovat, a to se jim ostatně daří. Bradavkami, které byste nepřehlédli, ani kdybyste chtěli, se při focení pro magazín Interview pochlubila například rebelka Miley Cyrus (31). Pianistka Our Lady J je zase vystavila na odiv přímo během udílení cen Emmy.

O něco rafinovanější model vynesla modelka Alessandra Ambrosio (43) na akci amfAR gala. I ten ale odhaloval dost kůže. Naopak zcela nic nehodlala zakrývat britská modelka Nicki Valentina Rose, která si na jeden z večírků vzala průsvitný top. Látka na zakrytí jejích silikonů rozhodně nestačila.

Pozdvižení vyvolaly i šaty ze síťoviny zpěvačky Lizzo. Zatímco někteří ji chválili za odvahu, jiní se nechali slyšet, že šlo o vrchol nevkusu.

Neméně opěvovaný, ale i kritizovaný byl model Kendall Jenner (28), který předvedla na bále Met Gala. Když se v něm totiž modelka otočila, odhaloval její zadeček. Kendall je ostatně průkopnicí průsvitných modelů, nezdráhá se na ně vsadit ani v soukromí, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám