Hlavní obsah
Článek

Chrissy Teigen (38), Miley Cyrus (31), Ariana Grande (30), Jennifer Lopez (54) nebo Jennifer Lawrence (33) patří k celebritám, které se netají nadšením z výsledku amerických prezidentských voleb, v nichž Joe Biden zvítězil nad Donaldem Trumpem.

Svou radost se hvězdy, které Bidena volily nebo mu fandily, rozhodly sdílet veřejně.

Grande vyjela autem do ulic a křičela z okna na jásající davy, stejným způsobem oslavovala také modelka Sofia Ritchie a oscarová herečka Jennifer Lawrence s radostným pokřikem pobíhala po ulici.

Ariana Grande

Jennifer Lawrence

Chrissy Teigen a její manžel John Legend večer strávili doma na gauči, ale o to výstižněji svůj názor na výsledek prezentovali: poslechem protests songu FDT (F*ck Donald Trump), v němž rappeři YG a Nipsey Hussle kritizují Trumpovu politiku, a označením celé Trumpovy rodiny. Následně také vyjeli do ulic.

Zpěvačka Miley Cyrus na Instagramu napsala: „V USA je dneska party!“ Do stories poté přidala větu, že se těší na život s Bidenem v čele USA.

Zpěvačka Jennifer Lopez se dojetím rozplakala. „Nemůžu skrýt slzy štěstí. Doufám, že se všichni spojíme, a budeme se mít rádi a respektovat se. Je tu nový den,“ řekla zpěvačka s lesknoucíma se očima. Za obrovský pokrok Lopez považuje také fakt, že USA budou mít poprvé v historii jako viceprezidentku ženu - Kamalu Harris.

K oslavám se přidala také populární australská komička Celeste Barber, která si po vzoru italského miliardáře Vacchiho i s manželem s chutí zatančila.

Reklama

Další články

Načítám