Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prosinci by Miley Cyrus (31) oslavila dva roky od svatby s Liamem Hemsworthem. Místo prvního výročí se ale loni rozvedli. Zpěvačka nyní promluvila o tom, jak se s hojně medializovaným rozvodem vypořádala.

„V posledních letech jsem si prošla nějakými ztrátami a traumaty,“ uvedla v rozhovoru pro skandinávskou show Skavlan. „Shořel mi dům v Malibu, přišla jsem o domov a prošla si rozvodem. Ztratila jsem babičku, se kterou jsem si byla hodně blízká.“

Kvůli rozvodu tak prý mnoho slz neuronila. „Moc jsem kvůli tomu neplakala, ne proto, že bych byla ledová královna nebo chtěla potlačovat své pocity, ale jednoduše proto, že jsem na tom nechtěla nic změnit. Snažila jsem se být hlavně aktivní a mít nad vším kontrolu, jinak by mě to úplně pohltilo.“

„O ženách se říká, že jsou chladné, když se rychle posunou dál,“ doplnila Cyrus, která dnes rozchody snáší lépe. Letos se rozešla se zpěvákem Codym Simpsonem, s nímž randila necelý rok a byl jejím prvním partnerem na vážný vztah po Hemsworthovi.

„Léčí mě cestování a seznamování se s novými lidmi,“ prozradila. "Když ztratíte jednu osobu, přijde do vašeho života jiná,“ dodala s tím, že jakýkoli závazek, který obsahuje slovo navždy, povede eventuálně ke zklamání.

Miley a Liam se oficiálně rozešli v létě 2019, sedm měsíců poté, co se vzali. Rozvod dovršili v prosinci téhož roku. Před svatbou spolu žili s pauzami zhruba deset let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám