Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka Miley Cyrus (31) si pořídila nové bydlení v luxusní čtvrti Los Angeles Hidden Hills. Za pohádkové sídlo zaplatila v přepočtu přes 112 milionů korun českých.

Obchod byl dle magazínu Variety uzavřený v tichosti mimo trh. Marketingové materiály z loňského podzimu ale popisují nemovitost o 631 metrech čtverečních, s šesti ložnicemi a sedmi koupelnami; původně z poloviny 50. let minulého století, ale upravenou a redesignovanou k pohodlnému modernímu životu. To ostatně můžete posoudit sami na fotografiích.

Kolem domu se rozprostírá obrovský pozemek s loukami, nechybí bazén, terasa nebo místnost s kinem.

Někdejší milovnice marihuany nedávno uvedla, že je už víc jak půl roku „čistá“, bez alkoholu i drog. Původně skončila kvůli operaci hlasivek, poté přibyly další důvody.

„Zabývala jsem se rodinnou historií a odhalila hodně problémů se závislostmi a psychických potíží. Ptala jsem se sama sebe, proč jsem taková, jaká jsem. Když pochopíme minulost, budou pro nás přítomnost a budoucnost jasnější. Terapie hodně pomáhá,“ nechala se mj. slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám