Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestře Miley Cyrus (31) Noah (20) také není cizí odhalit kůži v bikinách nebo spodním prádle. Nebojí se toho ani na sociálních sítích, ani ve svých videoklipech. Obdobnými snímky popřála před několika dny svým sledujícím pěkný světový den marihuany.

Noah je stejně jako její rodiče a svého času i starší sestra Miley velkou milovnicí a konzumentkou marihuany. S jointem se objevila na sociálních sítích například i po boku slavného otce Billyho Raye.

Cyrus, jejíž muzika je momentálně velmi populární, začátkem měsíce překvapila, když si vyrazila na projížďku se svým bývalým, rapperem Lil Xanem. Bouřlivý vztah s potetovaným mladíkem velmi prožívala, a ještě více jejich rozchod v září 2018.

Rapper ji tehdy nařkl z nevěry a zveřejnil jejich konverzace. A protože jeden o druhém od rozchodu neřekli nic dobrého, když se objevily jejich společné fotky, fanoušci začali tak trochu šílet. Není však jasné, jestli se jednalo o přátelské setkání, nebo obnovení staré lásky.

Před pár dny svět obletěly zprávy o tom, že byl Lil Xan, který zápolí se závislostí na lécích, odvezen do nemocnice poté, co kvůli strachu z koronaviru dostal záchvat úzkosti. V minulosti utrpěl několik záchvatů, které ho málem stály život a konečně donutily k léčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám