Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi nikdo, kdo viděl vystoupení Miley Cyrus (31) a Robina Thickea na udílení MTV Video Music Awards v roce 2013, nedokázal vytěsnit z paměti zpěvaččino latexové prádlo a lascivní taneček. Právě kvůli tomu si pak zpěvačku dobírali i její vlastní fanoušci.

Ti jí tehdy nadávali, že vypadala jako krocan, což vedlo k tomu, že zpěvačka v následujících letech neoblékla bikiny ani kraťasy. Svěřila se s tím ve vlastním „pořadu“ Bright Minded, který rozjela na Instagramu, zatímco zůstává doma v izolaci.

„Prošla jsem si fází, kdy jsem tak dva tři roky nenosila kraťasy, nevylezla jsem na pódium v sukni, protože po VMA mě začali přirovnávat ke krocanovi. Byla jsem tak vychrtlá a nechutná a všude trendovala meme se mnou a tím krocanem. Cítila jsem se tak špatně, že jsem neoblékla bikiny tak dva roky,“ svěřila během videorozhovoru s Demi Lovato.

Miley také přiznala, že posměšky ovlivnily i její osobní život. Ačkoliv se v tom období prezentovala jako sebevědomá divoženka, ve skutečnosti si vůbec nevěřila a měla dokonce pocit, že zrazuje své fanoušky, protože k nim není upřímná.

Dnes se naštěstí Miley prezentuje úplně jinak. A nemusí se stydět ani za své tělo, díky józe, pravidelnému cvičení a zdravému životnímu stylu vypadá lépe než kdy dřív.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám