Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miley Cyrus (31) se během nedávného živého vysílání na Instagramu poměrně dost rozpovídala, jen co je pravda. Zpěvačka mimo jiné svěřila fanouškům, že se už čtyři měsíce nedotkla drog. To ale zdaleka nebylo všechno. Rozmluvila se také o novém vztahu se zpěvákem Codym Simpsonem a neodpustila si ani pořádný kopanec do odloučeného manžela Liama Hemswortha.

Miley přiznala, že jí zkušenosti s muži v minulosti donutily pochybovat o vlastní sexualitě. Zpěvačka se netají, že je bisexuální. Poté zdůraznila, že jediný správný chlap, se kterým kdy randila, je právě aktuální partner Cody.

A co Liam, se kterým byla ve vztahu s pauzami deset let, než se na sklonku loňského roku vzali? „Na světě ještě jsou dobří chlapi, nevzdávejte se. Nemusíte být homosexuální, existují i dobří lidé, kteří mají pé*a, jen je musíte najít. Vždycky jsem si myslela, že musím být lesbičkou, protože všichni muži jsou zlí, ale není to tak. Jsou i dobří, já potkala jediného, který je nyní v mém životě,“ sdělila 100 miliónům sledujícím na sociální síti.

Později na Twitteru upřesnila, že si člověk nevybírá svou sexualitu a stále je velkou zastánkyní LGBTQ komunity. Vypadá to ovšem, že svého odloučeného muže za klaďase příliš nepovažuje.

Se současným partnerem už Miley dokonce bydlí a vztah zveřejnili tak brzy prý proto, že nechtěli nic skrývat. Ostatně ani Liam se novou známostí netají, randí s herečkou Maddison Brown.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám