Hlavní obsah
Článek

Mladší sestra Miley Cyrus (31) Noah (19) už je skoro stejně populární jako sama slavná rebelka. Její muziku milují především mladší generace a proslula také vztahem s rapperem Lil Xanem. A právě Lil Xan ji pojí s hvězdou YouTube Tanou Mongeau.

Byly totiž doby, kdy se Noah s Tanou kvůli společnému bývalému moc nemusely. Šarvátky kvůli ex ale holky dávno hodily za hlavu, jak se zdá. S Tanou, která je mimo jiné bývalou přítelkyní herečky Belly Thorne, si Noah nedávno vyšla na večírek a flámovala tak divoce, že se dokonce na sociálních sítích předvedla v tangách.

Taneček v kalhotkách a krátkém tričku předvedla v Instastories Tany, a po sociálních sítích tak nyní kolují fotografie jejího pozadí. Dámy se objevily ruku v ruce i v ulicích Hollywoodu.

Tyto dvě prý tráví společně stále víc času. Tana se nedávno „provdala“ za youtubera Jaka Paula. Fingovaný sňatek proběhl v Las Vegas, youtuberské duo však legálně sezdáno nebylo. Tanu fanoušci už několikrát osočili, že se vztahem s Paulem pouze snaží upoutat pozornost, což se jí ostatně podařilo i nyní díky Noah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám