Hlavní obsah
Článek

Liam Hemsworth (29) a Miley Cyrus (31) se vzali v prosinci loňského roku a od té doby fanoušci bedlivě sledují, jestli se někde neobjeví zprávy o miminku. Ty se sice objevily, ale jednalo se jenom o drby. Na rodinu je však hollywoodský fešák připraven a plánuje si pořídit pěkně početnou.

Na otázku, kolik dětí by s Miley rád měl, odpověděl: „10, 15, možná 20.“ Rozpovídal se takhle pro časopis GQ Australia, pro který také nafotil sérii snímků, a vypadá to, že svou odpověď opravdu myslel vážně. Před založením rodiny však se zpěvačkou mají ještě jinou zodpovědnost.

„Začneme s tím, až nebudeme mít tolik psů. Nemohli bychom do našeho domu teď přivést miminko, ale jednou, až bude správná doba, tak určitě. Teď ale ne,“ prozradil plány.

Podle herce se mezi ním a Miley od svatby mnoho nezměnilo. „Sňatek nezmění vztah, možná ho upevní a prohloubí, ale je to pořád to samé,“ svěřil mladší bratr představitele Thora Chrise Hemswortha.

Miley a Liam se dali dohromady během natáčení filmu Poslední píseň v roce 2010. Od té doby spolu s pauzami chodili, o zásnubách se dokonce hovořilo více než jednou. „Bylo mi 18, když jsem poznal Miley. Zamilovali jsme se opravdu rychle a od začátku měli silné pouto. Celou dobu jsem věděl, že je ta pravá, ale nechtěl jsem se svatbou nijak pospíchat,“ doplnil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám