Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Miley Cyrus (31) sobotní vystoupení v pořadu Saturday Night Live málem obohatila o trochu lechtivější materiál. Vybrala si outfit, složený ze stříbrného svršku Gucci se zipem, který však nechala kompletně rozepnutý. Diváci i hudebník Mark Ronson, který ji doprovodil na kytaru, se tak mohli kochat nejen jejím plochým bříškem, ale především poodhaleným poprsím. Je s podivem, že zpěvačce v přímém přenosu nevykoukly bradavky.

Duo zahrálo singl Nothing Breaks Like a Heart a sklidilo i velký úspěch na sociálních sítích. Fanoušci se Miley nemohli nabažit. „Nikdy jsem vystoupení Miley nevěnoval tolik pozornosti,“ žertoval jeden z fanoušků na Twitteru a nespočet dalších se k němu přidalo. Dokonce i sám Ronson, který je spoluautorem singlu, měl problémy spustit zrak z rozevlátého svetru.

Jejich hit je v žebříčku Billboard's Hot 100 na 67. místě a na Youtube si už vysloužil přes 22 miliónů zhlédnutí. Možná to bude také kvůli tomu, že Miley v klipu vystavuje holý zadeček. Cyrus zazpívala také vánoční píseň Happy Xmas (War Is Over) a oblékla šaty, které měly rovněž výstřih až po pupík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám