Hlavní obsah
Článek

I některé celebrity si občas nejsou jisté vlastní sexualitou a nebojí se tak trochu experimentovat se stejným pohlavím. Podívejte se na sedm slavných žen, které randily nejen s muži.

Kristen Stewart

Kdo by neznal příběh Kristen Stewart (33)? Proslavila se především rolí Belly v sérii Stmívání. A z filmového vztahu s upírem Edwardem následně vzešel i vztah s jeho představitelem Robertem Pattinsonem. Později se ovšem ukázalo, že ji více než hollywoodští krasavci zajímají krásné modelky. Konkrétně tedy Stella Maxwell (33), se kterou je ve vztahu už přes rok.

Miley Cyrus

Kontroverzní zpěvačka Miley Cyrus (31) je už několik let ve vztahu s fešákem Liamem Hemsworthem, ovšem ani tento vztah není dokonalý. Když si slavná dvojice dávala před lety pauzu, Miley se trochu spustila a tropila jeden skandál za druhým. Kromě toho si také užívala s děvčaty, jako například s modelkou Stellou Maxwell, která je dnes ve vztahu s Kristen Stewart.

Amber Rose

Slavná kráska s téměř plešatou hlavou a obří zadnicí se proslavila především jako feministka a také bývalka Kanyeho Westa. Ano, právě Amber Rose (40) tehdy opustil kvůli Kim Kardashian. Tomu všemu však předcházelo několik afér s ženami, včetně vztahu s ženou jménem Tre, o kterém veřejně vždy ráda mluvila.

Lindsay Lohan

Během svých divokých let plných drog a alkoholu se Lindsay Lohan (37) také trochu hledala. Součástí hledání byl i vztah s DJkou Samanthou Ronson v roce 2008. Po něm se však o něco později našla, když se zasnoubila s Egorem Tarabasovem, se kterým se rozešli před dvěma lety. Od té doby žije spokojeně bez vztahu. Uvidíme, co bude následovat.

Demi Lovato

Slavná zpěvačka Demi Lovato (31), která v současné době bojuje se závislostí na drogách v léčebném zařízení, se nikdy netajila tím, že je bisexuální. Kromě dlouhodobého vztahu s Wilmerem Valderramou prý randila i s herečkou a modelkou Ruby Rose.

Megan Fox

Než se kráska z Transformers Megan Fox (37) vdala za Briana Austina Greena a porodila mu tři syny, přiznala se, že se zamilovala do ženy. Konkrétně šlo o striptérku z losangeleského klubu, která si říkala Nikita. Megan se do ní prý natolik zamilovala, že byla v klubu denně a zahrnovala ji drahými dárky.

Amber Heard

Bývalá manželka Johnnyho Deppa Amber Heard (37), která si obyčejně libuje ve velmi bohatých mužích, prý v minulosti randila i s ženami. Na jejím seznamu jsou například umělkyně Taysa van Ree nebo francouzská modelka Marie de Villepin.

Reklama

Další články

Načítám