Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) nepřestává fanoušky na svém Instagramu zásobovat sexy fotkami. Ať už jde o fotky v bikinách z její poslední dovolené na Maltě nebo promo spodního prádla, vždy je o co stát a fanoušci nejsou zdaleka jediní, kdo zpěvaččiny odhalené křivky dokáže plně ocenit.

Například Miley Cyrus (31) se v březnu letošního roku vyjádřila k Ritině postavě v komentářích celkem jednoznačně. „Miluji tvoje prsa!“ Dalším kdo se nemohl zdržet komentářů, byl zpěvák Chris Brown. Rebel, který má konstantně potíže se zákonem, začal se zpěvačkou dokonce flirtovat a fanoušci už si dvojici představují jako nový hvězdný pár.

Ora je v poslední době pracovně velmi vytížena vlastním turné. Navíc má vystoupit na nadcházejícím předávání cen MTV VMA, kde má svým vystoupením vzdát hold tragicky zesnulému Aviciimu, který zemřel v dubnu letošního roku. Se slavným DJem si byla Ora blízká a jeho smrt ji velmi zasáhla. I proto je logické, že zesnulému příteli vdá hold právě ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám