Hlavní obsah
Článek

Modelka a herečka Cara Delevingne (31) je známá mimo jiné svými románky s muži i ženami. Randila například s dcerou krále popu Paris Jackson (25), herečkou Michelle Rodriguez (45) nebo zpěvačkou Miley Cyrus (31). Nyní to konečně vypadá na vážnější známost.

Její vyvolenou je hvězda seriálu Prolhané krásky, herečka Ashley Benson (28). O jejich vztahu se spekulovalo už od května, ale barvu přiznaly až začátkem srpna, kdy byly zvečněny, jak se láskyplně objímají na londýnském letišti Heathrow. Podle webu HollywoodLife se Delevingne chystala představit Benson svým britským příbuzným.

A není to jen tak ledajaká rodina. Cařini příbuzní patří k londýnské smetánce a její matka Pandora byla „It girl“ londýnské vyšší společnosti 80. let. Také je blízkou přítelkyní Sarah Ferguson, vévodkyně z Yorku.

Ještě na jaře byla přitom Cara romanticky spojována právě s Paris Jackson, poté co se objevily jejich snímky, jak se líbají. „Cara a já jsme nikdy nebyly oficiálně exkluzivní,“ prozradila později Jackson. Trochu to vypadalo, že pro Caru není nikdo exkluzivní, ale zdá se, že tu pravou možná konečně našla.

Reklama

Další články

Načítám