Hlavní obsah
Článek

V nejdivočejším období Miley Cyrus (31) na koncertech předváděla takřka mládeži nepřístupnou show. Časy, kdy si hrála na erotickou ikonu, už má naštěstí za sebou.

Rozvernou zpěvačku, která už na pódiu neroztahuje nohy ani nevyplazuje jazyk, zkrotil její staronový snoubenec Liam Hemsworth. S hercem z Hunger Games Miley randí už od roku 2009. Stačili se zasnoubit, rozejít a znovu zasnoubit. Zpěvačka si během pauzy užila románek s Patrickem Schwarzeneggerem i Stellou Maxwell (33).

Teď už ovšem Miley a Liam tvoří opět zamilovaný pár. V zahraničních médiích se snad každý měsíc objeví spekulace o tom, že za sebou mají svatbu. Tato informace však nikdy nebyla potvrzena. Důležité je, že to mezi polepšenou zpěvačkou a urostlým hercem pořádně jiskří.

Miley kvůli své lásce tráví stále více času v Austrálii, odkud Liam pochází. Na pláži v Byron Bay spolu dováděli jako dvojice, která je zamilovaná až po uši. Oba se můžou pochlubit vysportovanými těly. Na svalnatého Hemswortha i Cyrus v bílých bikinách je velmi příjemný pohled.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám