Hlavní obsah
Článek

V Londýně to mohlo vypadat, že se místo hudebních počinů oceňovala odvaha. Kdyby Demi Lovato (31) v rozepnutém saku, pod nímž neměla vůbec nic, vyrazila do ulic, s velkou pravděpodobností by se nachladila.

Evropské udílení cen televizní stanice MTV bývá tradičně podstatně skromnější než jeho americká obdoba. Většina nominovaných hvězd totiž z USA do Velké Británie nedorazí. Na ceremoniálu chyběla Taylor Swift (34), Katy Perry (39), Miley Cyrus (31) i Ariana Grande. Americkou scénu zastoupila alespoň Demi Lovato.

Zpěvačka sice v popové kategorii neuspěla, ale přesto patřila k největším hvězdám ceremoniálu, který moderovala Rita Ora (33). Zásluhu na tom měl samozřejmě její outfit. Na kostkovaném kalhotovém kostýmu by nebylo nic zajímavého, kdyby si Demi zapnula sako. To však zůstalo provokativně rozhalené a vidět tak byla značná část její hrudi.

Cenu MTV pro nejlepšího popového interpreta si Demi Lovato neodnesla. Kdyby se na galavečeru hodnotilo oblečení, ovací by se nejspíš také nedočkala.

Reklama

Další články

Načítám