Hlavní obsah
Článek

Hackeři, kteří si libují ve zveřejňování intimních fotek celebrit, stále ignorují Miley Cyrus (31), což nestydatá zpěvačka těžce nese. Fanoušky tak potěšila alespoň fotkami, na nichž dobrovolně pózuje ze všech stran.

Koncerty Miley Cyrus jsou plné lascivností, stejně jako soukromý život bývalé dětské hvězdičky seriálu Hannah Montana. Kdykoliv se známá exhibicionistka na sociálních sítích pochlubí fotkou, je hodně pravděpodobné, že na ní bude nahá. Její ňadra jsou totiž veřejnou záležitostí a často je halí jen přelepky na bradavkách.

Další z nekonečné série oplzlých fotek opět prokazuje kreativitu zpěvačky, která po srdíčkách, kytičkách a disko koulích bradavky skryla pod obrázky mimozemšťanů. Opakovaný trik by ovšem nemusel strhnout dostatek pozornosti, a tak se na internetu objevila i fotka jejího odhaleného pozadí.

Snímek polonahé zpěvačky do světa vyslal její dlouholetý asistent Cheyne Thomas, který k ní má očividně hodně blízko. Ten s velkou pravděpodobností s Miley nesdílí jen její fotky, ale také postel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám