Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkontroverznější zpěvačka současnosti Miley Cyrus (31) opět dostála své pověsti. Ten, kdo si snad myslel, že se dětská hvězda seriálu Hannah Montana konečně zklidnila, se hluboce mýlil.

Ač se říká, že opakovaný vtip není vtipem, Miley si to zřejmě nemyslí. Jen tak si lze vysvětlit, že svou už tak dost obscénní show okořenila laškováním s gumovou atrapou pánského přirození.

Vesele tak pokračuje ve své oplzlé show, protože s různými typy napodobenin penisů lascivně tančila na pódiu už v minulosti. Miley Cyrus je na kritiku zvyklá, a tak ji varovně zdvižené prsty mravokárců nechávají ledově klidnou.

Dříve, než ji za obscénní vystoupení vůbec někdo pokáral, raději zareagovala sama: „Řeknu to ještě předtím než někdo z vás: ‚Dě*ka!‘“ vysmála se všem moralistům Miley, která si zřejmě kompenzuje léta dospívání, kdy byla považována za něžnou holčičku a dokonalý vzor ctnosti. A jak se zdá, s laškováním s napodobeninou penisu tato zhýralá zpěvačka ještě zdaleka neskončila...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám