Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Některé celebrity si osobní záležitosti bedlivě střeží a jejich domovy jsou nedostupnými pevnostmi. Jiné se ovšem ochotně podělí i o záběry z míst, která nepatří na veřejnost.

Díky manželce herce Aleca Baldwina si můžeme udělat obrázek o tom, jak to chodí v jejich manželském loži. Extrémně pružná Hilaria předvedla, že má celou kamasutru v malíčku.

O své soukromí se podělila i modelka Joanna Krupa, jejíž nahé tělo může obdivovat nejen její choť. Polská kráska chtěla ukázat svou civilní podobu, a tak se vyblýskla s pleťovou maskou na tváři a odhalenými ňadry.

Na své si přijdou i zájemci o osobní život Kim Kardashian (43) s Kanyem Westem. Majitelka nejslavnějšího pozadí světa zvěčnila moment, kdy její manžel a sponzor v jedné osobě znaveně usíná ve společné posteli, zatímco ona pořizuje další snímek do jejich rodinného alba.

Podivnou fotkou se pochlubila Lady Gaga. Kontroverzní zpěvačka je už delší dobu bez partnera, a tak jí v noci dělá společnost její vlastní bota. Osamocena zůstává i Miley Cyrus (31), která do světa vyslala sexy fotku ve spodním prádle, což je vzhledem k jejímu vřelému vztahu k nahotě celkem raritní kousek.

Která celebrita má nejlepší fotku z ložnice?
Hilaria Baldwin
60,7 %
Joanna Krupa
16,6 %
Kim Kardashian
7,9 %
Lady Gaga
3 %
Miley Cyrus
11,8 %
Celkem hlasovalo 19975 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám