Hlavní obsah
Článek

Stydlivky to v současnosti nemají příliš jednoduché. Světovému šoubyznysu totiž vládne nahota a žena, která si své tělo střeží, nemá příliš šancí uspět.

Odhalené celebrity na sebe pochopitelně strhávají více pozornosti než jejich cudné kolegyně, což se projevuje na jejich popularitě. Ukázkovým příkladem je Miley Cyrus (31), která odložila country kostým a na koncertech i na veřejnosti si vystačí s přelepkami na bradavkách. Příroda na jejím hrudníku sice šetřila, ale zpěvačka má přesto potřebu neustále se odhalovat.

Jiným případem je samozvaná celebrita Kim Kardashian (43). Ta se sice může pochlubit plným dekoltem, ale mnohem více je obdařená v sedacích partiích. Mohutné pozadí je její velkou předností a obdivuje jej nejen její manžel Kanye West (46).

Na odhalování není nikdy pozdě, což dokazuje čtyřicátnice Heidi Klum (50). Čtyřnásobná matka se na internetu pochlubila fotkou, na níž si nechává osahávat nahá prsa. Ostychem netrpí ani její kolegyně Naomi Campbell (53), jejíž ňadra také nejsou žádným tajemstvím. Další slavné ženy s exhibicionistickými sklony najdete v galerii!

Reklama

Další články

Načítám