Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tichým nepřítelem dam, které s oblibou nosí legíny nebo těsně obepnuté kostýmy, je takzvaný camel toe, což je anglický slangový výraz pro viditelné obrysy dolních intimních partií.

Zářezy v kalhotkách se samozřejmě nevyhýbají ani celebritám a některé z nich to ani nepovažují za nic divného. Naopak, dělají to naschvál! V obepnutých lascivních modelech se vyžívá zejména nestydatá zpěvačka Miley Cyrus (31) či prsatá sexbomba Coco Austin (45).

To australská kráska Miranda Kerr (41) neměla na vybranou. V kalhotkách s pořádným zářezem musela chtě nechtě napochodovat na přehlídkové molo. Pánům v prvních řadách rázem pracovala fantazie na plné obrátky.

Víc asexuální a ne prvoplánové zářezy se pak objevují u celebrit vyžívajících se ve sportovních aktivitách. Legíny a tepláky na běhání už zradily i Renée Zellweger a miliardářku Paris Hilton (43), na jejichž rozkroky se v parku zaměřila celá armáda paparazzi. Někdy to celebritám opravdu nezávidíme...

Reklama

Další články

Načítám