Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí její koncerty nazývají soft pornem, které by mělo být do osmnácti let nepřístupné. Ona sama však svá vystoupení vnímá jako umění, které může děti naopak poučit. Posuďte sami, kde je pravda...

Koncertní šňůra Bangerz Miley Cyrus (31) je možná nejkontroverznějším turné novodobé historie, které rozděluje veřejnost na dva tábory. Ti puritánštější jej nemohou vystát, a dokonce brojí za jeho zrušení, benevolentnější skupina se naopak přiklání na stranu zpěvačky, která nepochybně přišla s něčím dosud nevídaným.

Video z jejího pátečního koncertu v Chicagu je opět plné zpěvaččiných ‚pikošek‘ a sprosťáren, mezi kterými jsou roztažené nohy na kapotě auta, kostýmy s potiskem listů marihuany či flirt s postavou mající na sobě masku Billa Clintona, jen slabým odvárkem.

Miley opět přitvrdila a kromě sahání do rozkroku přidala i kopulační pohyby a polaskání se s ňadry obrovské performerky Amazon Ashley Adair, která se stala nedílnou součástí jejích vystoupení.

„Chci, aby moje turné bylo jako dobré umění. Může to být pro děti, které přijdou na koncert, dobrá osvěta. Chci lidem ukázat, že hudba nemusí být jen zábava, ale i forma vzdělávání,“ míní o svých show Cyrus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám