Hlavní obsah
Článek

Lascivní show zpěvačky Miley Cyrus (21) má i svou stinnou stránku. Nenapravitelná rebelka a milovnice erotiky totiž nedomyslela vedlejší efekt svého zběsilého řádění.

Idol dospívající mládeže to nemá na jevišti jednoduché. Miley si totiž na své turné, které se naštěstí vyhne naší republice, pořídila maximálně úsporné kostýmy, aby ukázala co nejvíce ze svého mladého tělíčka. Svůj zpěv však doprovází lascivními gesty na kapotě auta, což má za následek ošklivé modřiny.

Známá exhibicionistka se během koncertu tak odvázala, že přestala vnímat bolest, již si skotačením na plechu způsobila. Na internetu se pak pochlubila fotkou svých zhuntovaných dolních končetin a ke snímku tradičně vulgárním projevem napsala něco v tom smyslu, že koncertní turné je pořádná dřina.

Nejspíš tak chtěla vyvrátit podezření, že ji takto zmalovali nespokojení rodiče, kteří jí nedávno vyhlásili válku. Někteří z nich si totiž nestačili zavčas všimnout, že roztomilá dívenka z dětského seriálu Hannah Montana dospěla v provokatérku, která se snaží svou hudební produkcí oslovit i publikum vyhledávající mládeži nepřístupné materiály.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám