Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svodům zlobivé Miley Cyrus (31) prý podlehl další známý muž. Zatímco média nestíhají informovat o zpěvaččiných nových skandálech a románcích, její poslední údajný protějšek loni plnil stránky bulváru především svou tělesnou proměnou kvůli roli ve snímku Klub poslední naděje. Zasvěcení již tuší, že teď už jsou ve hře pouze dvě jména - Matthew McConaughey a Jared Leto. A vzhledem k tomu, že první zmiňovaný je šťastně ženatý s nádhernou Brazilkou Camillou Alves, s níž navíc zplodil již tři potomky, zpěvaččiným posledním postelovým trumfem má být právě dvaačtyřicetiletý Leto.

„Dali to dohromady. Zůstala u něj v domě v L.A. začátkem února přes noc,“ uvedl zdroj z okolí obou umělců. Oba se přitom v minulosti setkali minimálně dvakrát. Fotografováni spolu byli loni v září v Las Vegas, stejně jako v lednu na párty před předáváním Grammy.

„Užívají si spolu pohodu. Milují diskuze o umění a hudbě, a navíc ani jeden nemá problém s nahotou,“ přiblížil zdroj s odkazem na to, že oba například pózovali Terrymu Richardsonovi.

Buď Hollywoodem o milostném životě herce, jenž je horkým kandidátem na Oscara za vedlejší mužský výkon, kolují smyšlené fámy, nebo se Jared nezdá a je pěkný divoch. Ještě před pár týdny se totiž mluvilo o jeho sblížení s americkým country zlatíčkem Taylor Swift. Jestli je obojí pravda, Miley by byla o dost peprnější a ještě o tři roky mladší zářez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám