Hlavní obsah
Článek

Nevkusně kontroverzní zpěvačka Miley Cyrus už při svých provokacích zašla tak daleko, že pro ni není jednoduché překvapit. Na udílení Evropských hudebních cen MTV se jí to přesto podařilo.

Po šokujícím lascivním vystoupení na americké obdobě cen MTV, které se vepsalo do dějin největších světových pohrom, se Miley snažila zapůsobit i na evropském kontinentu. Příliš oblečenou ji na pódiu pochopitelně nikdo nečekal, a provokatérka tak vedle zpěvu předvedla i svůj pověstný rozkrok v erotickém modelu, který si nejspíš v Amsterodamu vypůjčila od nějaké provozovatelky nejstaršího řemesla.

Miley Cyrus si provokativní kostýmy v poslední době zamilovala a pečlivě zvažuje každý centimetr látky. Na Evropských hudebních cenách MTV se přesto pro případ nezájmu pojistila jointem, který si zapálila přímo na jevišti.

Bouřlivé chování ovšem přináší své ovoce. Bývalá dětská hvězdička seriálu Hannah Montana sice svým chováním ohrožuje mravní vývoj mládeže, ale o fanoušky nepřichází. Z Amsterodamu si totiž odvezla cenu za nejlepší klip k písni Wrecking Ball. Ano, to je to video, v němž se nahá houpe na demoliční kouli a olizuje kladivo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám