Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když bychom čekali spíš nabídku na hraní v pornofilmu, Miley Cyrus (31) by jej mohla rovnou režírovat! Společnost specializující se na natáčení filmů pro dospělé GameLink by v případě jejího souhlasu zpěvačce vyplatila rovný milión dolarů (18,9 miliónů korun)!

V GameLink nejspíš správně usoudili, že ač se Miley v současnosti chová jakkoli, před kameru by se do jejich produkce nehrnula, ale jelikož se sama snaží prezentovat jako sexuálním životem protřelá diva, režie by ji mohla zajímat.

Společnost navíc ví, jak na Miley. Snaží se ji přesvědčit tím, že si přeci nenechá diktovat od nikoho, jak se má chovat, přičemž naráželi na aféru s irskou zpěvačkou Sinead O’Connor, jež minulý týden poslala Cyrus otevřený dopis, v němž ji nabádá, aby ze sebe hudebním průmyslem nenechala dělat prostitutku. Zároveň uvádějí: „Tuhle nabídku můžeš brát jako způsob, jak skutečně světu ukázat, že už nejsi malá holka.“ Samotná zpěvačka se ale zatím k věci nevyjádřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám