Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen lidé z hudební branže jsou stále plní ne právě pozitivních dojmů z kontroverzního vystoupení Miley Cyrus (31) na MTV Video Music Awards z konce minulého měsíce. Zatímco Miley je přesvědčena, že se zapsalo do dějin, ostatní její nadšení nesdílejí. Rihanna (36) dokonce její kreace, které chvílemi hraničily s nechutnostmi, pořádně zesměšnila, když je před zraky fotografů parodovala.

Rihanna předvedla podobné gesto, kterým její o pět let mladší kolegyně pobouřila společnost. Když v Londýně opouštěla hotel, venku už se mačkaly desítky fotografů a fanoušků.

Oděná do bláznivého overalu se vzorem vlajek mnoha zemí a se zbrusu novým účesem na hlavě použila své psaníčko místo obřího vztyčeného ukazováčku, který během vystoupení měla Miley, a podobně jako ona s ním předvedla kopulační pohyby. Nechyběl samozřejmě ani vyplazený jazyk. Následně z toho měla obrovskou legraci...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám