Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebýt přílišného ‚kouzlení‘ s korektorem, nejspíš by líčení Miley Cyrus (31) bylo opět bez jediné chybičky. Cyrus se pravděpodobně na středeční akci Maxim Hot 100 Party pořádané v Los Angeles chtěla blýsknout na maximum, když už byla právě zmiňovaným pánským časopisem vyhlášena tou nejvíce ‚hot‘ ženou právě ona. Nechala si záležet také na hladké pleti, jenže její nesladěná barevnost nakonec byla i na fotografiích celkem patrná.

Výrazně světlejší místo kolem úst a na bradě bylo ještě zdůrazněno sytostí barvy rtěnky. Miley, jež si i přes své mládí potrpí na výrazné líčení, doplnila červenou rtěnku kouřovými očními stíny a působila skutečně smyslně. Díky svému rozvernému účesu ale rovněž neotřele a mladistvě. Pánové jsou jistě téhož názoru, když ji v anketě o nejvíc sexy ženu roku letos vynesli až na pomyslný vrchol. Zajímavé je, že u mužů začala tato bývalá dětská hvězda pořádně bodovat až poté, co si shodila své dlouhé vlnité vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám