Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz informovalo, Adam Mišík (26) končí v muzikálu Okno mé lásky. Náročnost představení je taková, že sám přiznal, že je skloubení zpěvu, tance a herectví nad jeho síly. "Musel bych mít daleko více času na zkoušení, který bohužel nemám," přiznal Super.cz Mišík.

Produkce muzikálu musela rychle hledat náhradu. A našla ji v podobě muže, který konkurzem neprošel, přestože to pro něj byl hodně smutný neúspěch. Muzikál Okno mé lásky je totiž složen z hitů kapely Olympic a jeho otec byl bubeníkem této legendární skupiny. Mišíka nahradí v roli sprejera Davida Milan Peroutka (34).

“Pravdou je, že moje cesta k tomuto muzikálu byla trnitější, ale momentálně je tomu opravdu tak, že chodím do divadla, koukám a zkouším. Do listopadu mě čeká intenzivní šprtání textů, ale vážně se na to moc těším. A taky na kolegy, protože v Divadle Broadway mě naštěstí všichni kolegové přivítali s otevřenou náručí. Cítím se tu moc dobře," prozradil Peroutka.

V muzikálu Okno mé lásky, který bude mít premiéru 3. listopadu v Divadle Broadway, si zahraje po boku Veroniky Žilkové, Josefa Vojtka, Sharloty, Michaely Pecháčkové nebo Natálie Grossové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám