Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Milan Peroutka (34) si na svou základnu fanynek rozhodně nemůže stěžovat. Tentokrát si jeho koncert nenechala ujít ani jedna z nejvěrnějších obdivovatelek. Tou je samozřejmě zpěvákova maminka Ivana, která přišla svého syna na vystoupení s kapelou Perutě podpořit.

„Milda je na pódiu jako ryba ve vodě. Rozverně tančí nebo jenom stojí a všechno dá do výrazu, protože komunikuje s publikem, předává energii, vlastně si na nic nehraje, nepředvádí žádnou pózu, a přitom člověka baví se na něj dívat,“ řekla Super.cz Ivana Peroutková. Vedle chvály ale nezapomíná ani na potřebnou kritiku.

„Z jeho písniček mám nejradši pomalejší Stejnou tmou, Druhej břeh a Co když. Zato k některým veselejším kouskům jsem kritická. Ale vsadím se, že repertoár se ještě hodně vyvine,“ dodala spisovatelka, která se věnuje psaní dětských knih.

„Teď je zrovna období, kdy píšu pro holčičky a starší holky. Nedávno vyšly Dobrodružky, knížka o dvou čtrnáctiletých kamarádkách. V srpnu se chystá další díl o holčičce Valentýnce, kterou ilustruje Ivona Knechtlová, tentokrát s názvem Valentýnka a detektivní kancelář, a v říjnu mi vyjde novinka Isabela a bílé mraky,“ dodala činorodá Milanova maminka před koncertem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám