Hlavní obsah
Článek

Na písničkách skupiny Olympic herec a hudebník Milan Peroutka (34) doslova vyrůstal. Jeho tatínek působil řadu let v kapele jako bubeník. A tak není divu, že se zpěvák objevil na konkurzu do nového muzikálu Okno mé lásky, který je složený z hitů legendární skupiny Petra Jandy.

„Člověk ty songy zná, ale nikdy je nezpíval slovo od slova. Když jsem byl mladší, když mě začala hudba bavit, tak jsem s tátou byl na několika koncertech. To bylo k jejich 50 letům, bylo to rok před tím, než odešel. A teď budou slavit 60 let na scéně, je to neuvěřitelné,“ svěřil Super.cz Milan Peroutka, který si s Petrem Jandou a Olympic už v minulosti zazpíval.

Vlohy po tatínkovi ale nepodědil a za bubny ho prý rozhodně neuvidíme. „To vůbec, jednou jsem si za to sednul, vůbec nevím, jak mohl koordinovat ty nohy a ruce. Byl samouk a na konzervatoř se přihlásil až potom, co nastoupil do Olympicu. Máme doma jeho bicí, nechali jsme si je na památku, jsou to bubny na kterých zkoušel,“ dodal na konkurzu v Divadle Broadway zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám