Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok se vyhýbal kadeřnickým nůžkám jako čert kříži, teprve teď nastal čas na změnu. Ještě před tím, než shodil vlasy, odhodil Milan Peroutka (34) také svršky a odhalil sexy tělo.

„Fotky vznikly u příležitosti focení vlasové proměny pro kadeřnictví Honzy Kořínka. Už před delší dobou jsme se dohodli na tom, že vlasy na jaře ostříháme. Já to v životě tak v podobných intervalech střídám. A poté, co jsem odstříhal blonďatou a byl na ježka, jsem ty vlasy chtěl nechat na delší čas být. No, kdyby mi řekli předem, že budu fotit bez trička, zcela upřímně říkám, že bych odmítnul,“ svěřil Super.cz Peroutka.

„Nelituji a jsem rád, že tuhle černobílou vzpomínku mám. Vzpomínám, že když mě před lety fotil Robert Vano, moc jsem si toho vážil, ale dopředu jsem avizoval, že tričko při focení nesundám. A opravdu jsem to nakonec neudělal,“ prozradil zpěvák a moderátor Snídaně s Novou.

Na fotkách vypadá skvěle, dle svých slov na sobě ale aktuálně příliš nemaká. „Popravdě se teď paradoxně ve formě necítím. Hodně se mi po operaci nohy měnila váha a moc necvičím,“ řekl Peroutka.

„Nechci se vymlouvat na zavřená fitka, protože jsem přesvědčen, že klus kolem našeho rybníka, nebo pár cviků na žebřině s bradly, co mám na terase, by stačilo, ale spíš si sem tam jedu něco na karimatce. A taky jsem teď intenzivně zkoušel muzikálové představení Láska nebeská, tak tam se člověk zkrátka vrtět musí,“ dodal Milan Peroutka ke svému sexy focení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám