Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dní před Vánoci vyrazila Gabriela Gášpárová (23) točit klip kapely Milana Peroutky (34) Peruťe. Zatímco jiní v Česku přežívali v nevlídném počasí s rouškami na tvářích, modelka se vystavovala slunečním paprskům u Rudého moře.

Celá organizace natáčení probíhala narychlo a spontánně. Gabriela dokonce neměla pár dní před odjezdem ponětí, že moderátor Snídaně s Novou je hlavně zpěvák. „Abych se přiznala tak jsme vůbec nevěděla, že Milan zpívá, znám ho z televize, hlavně ze Snídaně,“ nechala se slyšet vítězka soutěže Dívka roku 2016, která se rozpovídala o tom, jaký vztah ty dva pojí.

„Zpočátku byl náš vztah pracovní, ale nyní, po týdnu v Egyptě, je spíš kamarádský. Byla jsem strašně překvapená a zároveň potěšená tou nabídkou na spolupráci.“

Tímto vyjádřením modelka popřela, že by mezi dvojicí bylo něco víc. „Milenci rozhodně nejsme, pro mě je teď nejdůležitější škola, kariéra a moje rodina, která je pro mě nade vše. Týden s Milanem byl hodně pracovní a pro mě poučný, teď jsme prostě kolegové.“

Gášpárová by nechtěla být pouze modelkou, ale snaží se uplatnit v dalších oborech šoubyznysu. „Byla jsem součástí několika podobných projektů a teď mám momentálně nabídku na čtyři filmy. Zahrála jsem si už také například v prvním díle seriálu Škola mého života od režiséra Tomáše Magnuska a jsem hrozně ráda, že si mě Tomáš vybral i na další pokračovaní tohoto seriálu,“ řekla nám Gabriela Gášpárová.

Reklama

Další články

Načítám