Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár týdnů po návratu z dovolené v Emirátech odletěl Milan Peroutka (34) opět za teplem na jih. Společně s Gabrielou Gášpárovou (23) aktuálně natáčí v Egyptě nový klip své kapely Perutě. Chybělo málo a zpěvák do Afriky vůbec neodletěl, řekl Super.cz.

Spletl si totiž letiště, což je v Praze celkem umění. Namísto na Letiště Václava Havla v Ruzyni totiž zamířil do Modřan na letiště Točná. „Musím se přiznat, že jsem byl dost překvapený, že když jsem dorazil na letiště, tak tam všude byla tráva,“ prozradil se smíchem v hlase Super.cz Peroutka. Pár hodin před tím mu ale do smíchu rozhodně nebylo. „Jako jo, měl jsem trochu nahnáno. Byl by to průšvih jako hrom.“

A nebyl to jediný cestovatelský zádrhel bývalého účastníka televizní show Tvoje tvář má známý hlas, který na sebe upozornil i v seriálu Ordinace v růžové zahradě II. Když už byl na správném letišti, zamířil na špatný terminál. To samé se povedlo i jeho dámskému doprovodu.

„Nějak jsme se zapovídaly a nedávaly pozor. A už to bylo. Naštěstí to pražské letiště není tak obrovské jako třeba v Londýně nebo v Paříži. Takže se nám podařilo rychle přeběhnout,“ usmívala se držitelka titulu Dívka roku 2016 Gášpárová. Nakonec všichni i přes komplikace do Egypta dorazili.

Reklama

Další články

Načítám