Hlavní obsah
Článek

Z důvodu vládních nařízení už víc jak měsíc není možné hrát muzikálová představení. Velká část herců, kteří netočí seriály nebo nemoderují v televizi, se ocitla naprosto bez práce. Někteří se proto rozhodli, že změní profesi.

Vládní nařízení však v době koronavirové pandemie dovolují alespoň zkoušení nových představení, a proto se muzikály v současné době mohou zkoušet alespoň v omezeném režimu, bez zpěvu. V Divadle Broadway tak začali s režisérem Zdeňkem Zelenkou připravovat nový muzikál s hity Waldemara Matušky Láska nebeská.

Na zahajovací zkoušce jsme zahlédli Sandru Pogodovou (48), Milana Peroutku (34), Josefa Vágnera (33), Jana Čenského (62) nebo Lindu Finkovou (55).

„Poslední představení muzikálu Tři mušketýři jsem odehrála v září, takže jsem se do divadla těšila, i když zatím jen zkoušíme bez diváků. Protože ještě stále natáčíme Tvář, tak mě zdobí štít, ale všichni jsou naprosto zodpovědní a nosí na zkouškách roušky,“ řekla Finková.

„Je to příjemná změna, já jsem naposledy odehrál premiéru Kata Mydláře na začátku října,“ doplnil Josef Vágner.

„Zahraji si zde poprvé a moc se na to těším. Když mě produkce oslovila s nabídkou na roli Ondřeje, měl jsem radost, ale stejně jsem si musel projít reálným dvoukolovým konkurzem a jsem za to moc rád,“ dodal Peroutka.

Reklama

Další články

Načítám