Hlavní obsah
Článek

Koncertovat se svou kapelou ani hrát v divadle teď nemůže. Milan Peroutka (34) má sice kvůli vládním opatřením spoustu volného času, ale rozhodně se nenudí. Rozhodl se totiž podpořit dobrou věc a během jednoho dne si zkusil práci před objektivem, a to ne ledajakou.

Zpěvák a herec pózoval pro charitativní kalendář se zachráněným zvířetem, přesněji se sovou. „Když mi fotografka Simča napsala, potěšilo mě to, protože mám přesně takový styl fotek rád. Vždycky si při něm připadám jak při natáčení filmové pohádky, což je takový můj sen. Vybrali jsme sovičku Sultánku, která byla už zkušenou profesionálkou, a kromě pár pohledů mimo objektiv pózovala na jedničku,“ prozradil Super.cz Milan, který si celodenní focení užíval.

„Fotografka Simča po celou dobu hýřila dobrou náladou a nadšením, a to je základ pro jakoukoliv příjemnou práci. Kromě toho, že je focení tematických fotek se zvířaty její obor, záchrannou stanici podporuje i z vlastní iniciativy. Člověk si tak zvěční pěkné fotky na památku, a zároveň podpoří snahu záchranné stanice, která teď také nemá nejlehčí časy,“ říká Peroutka, který na stylizovaných fotkách s roztomilou Sultánkou připomíná krále zbojníků Robina Hooda.

„Záchrannou stanici živí návštěvníci a edukativní programy po školách, a ani jedno teď příliš nefunguje. Takže to je takový můj osobní tip, jak vytvořit hezký vánoční dárek, spojit ho se zážitkem, a zároveň tím pomoci i zvířátkům. V Cholupicích jich mají 140 a 75 sov pálených už odchovali a vypustili. A to je přece hezká činnost a poslání,“ dodal k focení Milan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám