Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, zpěvák a moderátor Milan Peroutka (34) má za sebou další operaci nohy. Zákrok je úspěšně za ním a teď má Milan nařízenou rekonvalescenci. A docela si ji užívá. Je totiž u moře. Nikoli ovšem v Chorvatsku nebo v Řecku. Maminka ho vzala k německému Baltu, odkud zapózoval usazený v plážovém koši.

"Mildíku, já bych byla ráda, kdybys s náma jel, abys třeba mohl hlídat psy, až se půjdem se ségrou někam projít,” přizvala mě bezostyšně maminka na několikadenní dovču. Do severního Německa. Asi šest hodin autem. Na místo, kde měla s taťkou koncem osmdesátek v kempu romantický low-cost líbánky," vypráví Milan, že jel vlastně tak trochu jako psí hlídač.

"Je tu krásně! Jako nebudu vám lhát, berle a písčitá pláž nic moc kombinace. Moře a berle ještě tragičtější. A moře po pas, berle a právě spatřená medúza rovnou smrt. Ale tyhle jejich proutěný koše k pronájmu na pláži? To za ty soucitný pohledy na cestě k jejich zdolání stojí! Nic mi nechybí. Většinu času tu prospím a nikdo mě za to nekárá, a to především ani já sám sebe," pochvaluje si prázdniny na severu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám