Hlavní obsah
Článek

Dost nevšední focení zažil Milan Peroutka (34) při práci pro kalendář Pomáháme přírodě pro rok 2020. Zpěvák se proměnil v Robina Hooda a před objektivem Jany Pechlátové mu sekundoval obrovský orel.

„Když jsme nefotili, tak zakryli orlovi oči. Když se nefotilo, tak jsem ho musel hladit po bříšku,” říká Milan a dodává: „Je to obrovský dravec a já jsem měl velký respekt z toho, když jsem viděl ten jeho velký zobák vedle sebe.”

Bývalý účastník pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas byl rád, že mohl pomoct dobré věci. „Užil jsem si to moc a fotky vypadají jako obrázky. Jana fotí krásně, a hlavně úžasně pomáhá zvířatům v záchranné stanici v Jaroměři,” uvedl na křtu kalendáře.

Ke zvířatům má Peroutka velmi dobrý vztah. V minulosti už zachránil sovu, která vlétla do okna jejich domu. Zároveň v domku v Praze chovají nejrůznější zvířectvo. „Mám zvířata rád, máme doma malou zoologickou. Máme papouška šedého žaka, kterému je už devatenáct let a snáší vajíčka. Přestože bydlíme v Praze, máme slepice, což je pro všechny velká atrakce,” říká Milan Peroutka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám