Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letním akcím pod širým nebem se Milan Peroutka (34) spíš vyhýbá. Zpěvák prostě nemá rád davy. Hudební událost Colours of Ostrava si ale letos ujít nenechal.

„I když nejsem z pohledu návštěvníka moc festivalový typ, protože neholduju davům a alkoholu, na tuto akci jsem zavítal a byl jsem unesenej. To genius loci a kapely, na který se člověk normálně nepodívá, mě okouzlily. Hodně inspirující záležitost,” pozitivně hodnotil hudební akci Milan.

Bývalého účastníka televizní show Tvoje tvář má známý hlas akce nakopla k další tvorbě.

„I když už mám s mojí kapelou Perutě natočené album, které vydávám na podzim, tak jsem si po delší době sednul a začal skládat nové songy. Myslím, že mi to chybělo, protože poslední tři roky jsem jen odškrtával diářové záležitosti a zapomínal jsem sám na sebe,” říká Milan

Peroutka v poslední době bojuje s uspořádáním denního režimu. Spolu s Nikolou Čechovou, známou spíš pod svou blogerskou přezdívkou Shopaholic Nicol, se totiž stal moderátorem Snídaně s Novou, což mu rozhodilo biorytmus.

„Je pravda, že na Colours jsem přijel rovnou z letiště. Poslední den v Ostravě jsem šel spát ve čtyři ráno, druhý den jsem ve stejný čas vstával do Snídaně. Tak mě dostihla po euforii pořádná krize,” přiznal se zpěvák, herec a moderátor, který se má prý i po čtvrt roce fungování v ranní televizní show stále co učit.

„Nicméně vnímám, že diváci už jsou k nám hodnější a za to jsem rád. Největší ambice, kterou máme, je zpříjemnit jim ráno dobrou náladou. A to je pro mě samotného výzva, protože jsem se nikdy nepovažoval za ranní ptáče,” říká Milan Peroutka.

Reklama

Další články

Načítám