Hlavní obsah
Článek

Již podruhé se charitativního koncertu Busking pro Slunce, kdy se vybíraly peníze za vystoupení do klobouku, účastnila i herečka Michaela Tomešová (32), která zpívala s manželem Romanem, s nímž vychovává dva syny. Zavzpomínala ale i na starou lásku, zpěváka a herce Milana Peroutku (34), který ostatně na akci také vystupoval.

Pokud jde o zpívání na ulici, zkušenost s ním má už z dřívějška. "Než to tady zakázali, tak jsme to s Romanem vyzkoušeli. Bylo to fajn, hlavně tady v centru Prahy je spousta turistů, kteří to znají ze svých zemí a měst a opravdu se chytnou a poslouchají. Češi si na to budou muset ještě zvyknout. Jsem pro, aby se to zase dovolilo. Ty ulice žijou, a když člověk něco umí, tak mu ráda hodím pár kaček," míní.

S manželem ostatně za chvilku vystoupení vydělali od kolemjdoucích docela dost. "Za hodinu a půl to bylo asi šest set korun, to je docela dobré. Kdybych takhle zpívala, vydělala bych víc, než jakou dostávám mateřskou," smála se dvojnásobná maminka.

Míšu už hodně dlouho živí umění, výjimkou byla pouze jedna brigáda, na kterou zavzpomínala. "Když mi bylo sedmnáct, tak jsem společně s Milanem Peroutkou a Anetou Krejčíkovou pracovala v takovém pravěkém restaurantu. Hráli jsme si na pravěké lidi, chodili v kožešině, bubnovali na bonga, mluvili takovou neandrtálskou řečí a obsluhovali lidi. Měli jsme tam úplně skvělý dýška, jednou jsem dostala za kožešinku dokonce tisícovku," vzpomínala Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám