Hlavní obsah
Článek

V pondělí měla ve Snídani s Novou premiéru nová dvojice ve složení herec a zpěvák Milan Peroutka (34) a youtuberka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol. Divácká kritika se dala čekat, nevyhne se žádnému pořadu, moderátorům, účinkujícím. V případě Milana a Nikoly je ale poměrně hlasitá.

Někteří kritizovali volbu dvojice obecně („Vy už taky nevíte, koho tam nacpat“), jiní přišli s konkrétními výtkami. Ty se často týkaly vzhledu moderátorů, především tedy Milana a jeho nové image. „Peroutka vypadá s novým účesem jako Dáša z Mostu,“ píše jeden z diváků. „Už nevědí, kam ho mají strčit Peroutku, a ten jeho nový účes děs a hrůza,“ napsal další.

Nikole pak vytýkali, že je málo ženská, a co do projevu, že hostům skáče do řeči. Její fanoušci naopak ocenili příjemnou češtinu a pohotovost.

Někteří lidé přidali názor i na další moderátory pořadu, vlna kritiky zasáhla mimo jiné Gábinu Partyšovou. „Jak moderuje Partyška, přepínám. V tomhle případě nebudu ani zapínat televizi“ nebo „Hned bych vyměnila paní Partyšovou. Nedá dohromady jednoduchou větu. Kdyby jí pan Svoboda nenapovídal či nedokončoval za ni věty, je v haj*lu,“ mínili diváci.

Naopak sympatie projevovali dvojici, která byla ze Snídaně odejita. Volali po Haně Mašlíkové a Petru Říbalovi. „Ani jedna dvojice není tak sympatická, jako byla Hanička s Peťou“ nebo „Vraťte nám Haničku a Petra“ psali na facebookový profil ranního pořadu. Tak uvidíme, jak s tím televizní vedení naloží.

Líbí se vám nová dvojice Milan a Nikola?
Ano
19,1 %
Ne
80,9 %
Celkem hlasovalo 1431 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám