Hlavní obsah
Článek

Na hudební scéně už dostatečně zazářil a osvědčil se i na televizní obrazovce v seriálu Ordinace v růžové zahradě, stejně jako v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Nyní ho budou diváci Novy vídat častěji. Milan Peroutka (34) si ale bude muset do práce přivstat.

Dostal totiž příležitost moderovat Snídani s Novou, která startuje už pět minut před šestou. Na brzké vstávání si už zvykla i Gábina Partyšová (45), která ranní pořad moderuje s Pavlem Svobodou (54). Pro Milana to snad nebude problém. Jeho parťačkou bude Nikola Čechová (29), která je jako instagramová influencerka známá pod jménem Shopaholic Nicol.

„Pro mě osobně bude největší výzva vstávání. Náročné bylo už chodit na kamerové zkoušky, které začínaly v devět hodin ráno,“ směje se Milan Peroutka, který se jako moderátor poprvé představí v pondělí.

Také Nikola si bude muset zvykat na dřívější budíček. „Jsme nadšení a moc se těšíme. Když tato nabídka přišla, museli jsme si ji samozřejmě promyslet, ale přišlo nám to jako skvělá výzva a něco nového,“ tvrdí blondýnka, již na Instagramu sleduje 700 tisíc fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám