Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční svátky s nadšením prožívají zejména děti, případně jejich rodiče, kteří díky nim vidí pohádkové chvíle jejich očima. Přestože Milan Peroutka (34) nespadá ani do jedné z těchto kategorií, Vánoce prožívá rovněž s nadšením. Hraje v tom jistě důležitou roli skutečnost, že zpěvák a herec bydlí v domě se svou rodinou, kde se nachází hned tři generace.

„Já si neustále udržuji dětské oči. Těchto tradic máme stále méně, a tak si to užívám jako dítě,” říká Milan, který žije v třípatrovém rodinném domě, jehož každé patro obývá jedna generace včetně babičky, spisovatelky a textařky Aidy Brumovské. „Mám v domě svůj byt v přízemí, ale Štědrý den trávíme všichni společně včetně bráchy, babičky, tety, sestřenice. Mám rád, když se všichni sejdeme u stromečku a zpíváme koledy,” rozplývá se hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Štědrý den pro Milana není jen o dárcích, i když nepopírá jejich důležitou úlohu. „Materiálně už si toho tolik nepřeju, ale spíš sklouzávám do pohledu starších a přeju si, aby byli třeba všichni zdraví. Rád taky věnuju někomu nějaký zážitek, případně pořizuju rodině stolní hry, kterou pak hrajeme celá rodina až do noci,” prozrazuje Milan, kterého jsme potkali v obchodě s dánskými šperky a hodinkami, kde sám nakupoval vánoční dárky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám